Podpieczone spody do pizzy
FOCACIA SPECIAL
Okrągły spód do pizzy grubej (650g)
Składniki: Mąka pszenna, woda, margaryna, olej rzepakowy uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, cukier, polepszacz.
Sposób przygotowania do spożycia: Zamrożony produkt przełożyć do wytłuszczonej formy i nałożyć dodatki. Piec w temperaturze 240° C przez 5-7 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu). Produkt wstępnie wypieczony, mrożony do obróbki termicznej. Produkt przeznaczony do wypieku zarówno w piecach do pizzy jak i konwekcyjnych a także piekarnikach domowych.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy
PREMIO
Okrągły spód do pizzy cienkiej
Składniki: Mąka pszenna, woda, sól, pulpa pomidorowa, olej roślinny uniwersalny, drożdże piekarskie, płatki ziemniaczane, cukier, gluten pszenny.
Sposób przygotowania do spożycia: Na zamrożony produkt nałożyć dodatki. Piec w temperaturze 240° C przez 5-7 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu). Produkt wstępnie wypieczony, mrożony do obróbki termicznej.
Produktu nie należy podgrzewać w kuchence mikrofalowej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.
Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy