Oferta


Kliknij i zobacz >>>>> Prezentacja oferty Asunto Production-Plus

czarny_ok

Farsz pieczarkowo – cebulowy, gotowany, chłodzony
11 kg

Składniki:
pieczarki (44%),  cebula (44%), cebula prażona (cebula 75%, tłuszcz roślinny palmowy, mąka pszenna, sól), olej roślinny uniwersalny, woda, sól, pieprz, zioła prowansalskie.

Sposób przygotowania do spożycia: Farsz należy wyjąć z opakowania i zagotować. Przeznaczyć do zapiekania lub bezpośredniego spożycia. Idealny do pizzerinek oraz przekąsek z ciasta francuskiego. Można go zastosować również jako nadzienie do pierogów, zapiekanek, naleśników czy innych wyrobów małej gastronomii lub piekarni.Produkt chłodzony, przeznaczony do obróbki termicznej.

Przechowywać w temperaturze 2-4°C.

Termin przydatności do spożycia – 30 dni.

 


 

kapusta ok

Farsz z kapustą kiszoną i pieczarkami

Składniki:
Kapusta kiszona (55%),  pieczarki świeże (33%), cebula , olej roślinny uniwersalny, sól, pieprz, zioła prowansalskie.

Sposób przygotowania do spożycia:
Produkt nadaje się do spożycia po obróbce termicznej.

Produkt gotowany, chłodzony.
Przechowywać w temperaturze 2-4 °C

Termin przydatności do spożycia – 30 dni.


 

1

 

 

Best Bakery Premio Złote Ciasto do pizzy cienkiej o posmaku słodkim

Składniki:
Mąka pszenna, woda, sól, olej roślinny uniwersalny, płatki ziemniaczane, soda, cukier, drożdże piekarskie, gluten pszenny.

Sposób przygotowania do spożycia:
Produkt rozmrozić (około 4-6 godz. w temp. pokojowej), z ciasta wyrobić placek ręcznie lub wałkiem i ułożyć w natłuszczonej formie wypiekowej lub na siatce. Maksymalna sugerowana średnica placka dla przykładowej gramatury 600g wynosi 45cm. Maksymalna sugerowana średnica placka dla gramatury 250g wynosi 30cm.
Na uformowany placek nakładać dodatki i pozostawić do wstępnego wyrośnięcia następnie piec w temperaturze 240°C przez 8-10min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu). Ciasto typu Premio Złote przeznaczone jest do wypieku w piecach do pizzy lub piekarnikach domowych.
Ciasto charakteryzuje się krótkim czasem rozmarzania oraz złocistym kolorem po wypieku, z ciasta można formować placki do pizzy nieco grubszej.

Produkt surowy, mrożony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.

 


1

 

Best Bakery Premio Standard

Ciasto do pizzy cienkiej o posmaku słonym (typowo włoskie)

Składniki:
Mąka pszenna, woda, sól, oliwa z oliwek, olej roślinny uniwersalny, drożdże piekarskie, gluten pszenny.

Sposób przygotowania do spożycia:
Produkt rozmrozić i pozostawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu. Na skutek procesu garowania ciasto powinno zwiększyć objętość o min. 30%. Z wyrośniętego ciasta wyrobić placek ręcznie lub w plackarce. Maksymalna sugerowana średnica placka dla przykładowej gramatury 700g wynosi 45cm. Maksymalna sugerowana średnica placka dla gramatury 250g wynosi 25cm.
Na uformowany placek nakładać dodatki i piec w temperaturze 280°C przez 7-9 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu). Ciasto typu Premio Standard przeznaczone jest do wypieku w piecach do pizzy bezpośrednio na szamocie lub na siatkach wypiekowych.

Produkt surowy, mrożony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.


 

ciasto fit

Best Bakery Ciasto Fit do pizzy

Składniki:
Mąka pszenna typ 500, mąka pszenna typ 1850,  woda, olej roślinny uniwersalny, płatki ziemniaczane, mleko w proszku, cukier, drożdże piekarskie, sól.

Sposób przygotowania do spożycia:
Produkt rozmrozić (około 4-6 godz. w temp. pokojowej pod przykryciem), z ciasta wyrobić placek ręcznie lub wałkiem i ułożyć w natłuszczonej formie wypiekowej lub na siatce. Maksymalna sugerowana średnica placka dla przykładowej gramatury 400g wynosi 30 cm.
Na uformowany placek nakładać dodatki i pozostawić do wstępnego wyrośnięcia następnie piec w temperaturze 240°C przez 10-12 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu). Ciasto Fit do pizzy przeznaczone jest do wypieku w piecach do pizzy lub piekarnikach domowych.
Ciasto charakteryzuje się krótkim czasem rozmarzania oraz złocistym kolorem po wypieku, z ciasta można formować placki do pizzy nieco grubszej.

Produkt surowy, mrożony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.

 


2

Best Bakery Ciasto do pierogów

Składniki:
Mąka pszenna, woda, margaryna, olej roślinny uniwersalny, sól.

Sposób przygotowania do spożycia:
Ciasto rozmrażaj w opakowaniu lub przykryte miską albo talerzem (by nie obeschło) w temperaturze pokojowej około 5 godzin. Rozmrożone ciasto chwilę zagnieć podsypując uprzednio blat (lub stolnicę) mąką. Następnie ciasto podziel na 4 części. Trzy części przykryj folią spożywczą (zapobiegnie to wysuszeniu się ciasta), a czwartą część rozwałkuj na posypanej mąką stolnicy/stole/ blacie. Za pomocą szklanki wykrawaj z rozwałkowanego ciasta koła. Na każde wykrojone kółko ciasta nałóż mniej więcej łyżeczkę farszu (ciasto jest elastyczne i dobrze się rozciąga, zatem wskazane jest nałożenie sporej ilości farszu). Zlep końcówki koła, uważając by nie zrobić dziurek w cieście. Zwróć uwagę, by nie zostawić nie do końca zlepionych części (grozi to rozklejeniem się pieroga podczas gotowania). Gotuj pierogi we wrzącej wodzie. Kiedy wypłyną na powierzchnię wody, gotuj je jeszcze przez około 2 minuty.

Produkt surowy, mrożony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.

 


 

piadina placki_oferta

Best Bakery Piadina placki pszenne

Składniki:
Mąka pszenna, woda, sól, smalec, proszek do pieczenia.

Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu.
Produkt podgrzewać w kontakt grillu lub na blacie grzewczym.
Produktu nie należy podgrzewać w kuchence mikrofalowej.
Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 6 miesięcy.

 


 

6

 

Best Bakery Ciasto Focaccia
Spód do pizzy grubej okrągły

Składniki:
Mąka pszenna, woda, margaryna, olej roślinny uniwersalny, płatki ziemniaczane, gluten pszenny, sól, drożdże piekarskie, cukier, zioła suszone, polepszacz.

Sposób przygotowania do spożycia:
Zamrożony produkt przełożyć do wytłuszczonej formy i nałożyć dodatki.
Piec w temperaturze 240°C przez 5-7min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu). Produkt wstępnie wypieczony, mrożony do obróbki termicznej.
Produkt przeznaczony do wypieku zarówno w piecach do pizzy jak i konwekcyjnych
a także piekarnikach domowych.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.


 

4

Best Bakery Focacia Special 38/58
Spód do pizzy grubej prostokątny (1000 g, 38 cm/58 cm)

Składniki:
Mąka pszenna, woda, margaryna, olej roślinny uniwersalny, płatki ziemniaczane, gluten pszenny, sól, drożdże piekarskie, cukier, zioła suszone, polepszacz.

Sposób przygotowania do spożycia:
Zamrożony produkt przełożyć do wytłuszczonej formy i nałożyć dodatki.
Piec w temperaturze 240°C przez 5-7 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu). Produkt wstępnie wypieczony, mrożony do obróbki termicznej.
Produkt przeznaczony do wypieku zarówno w piecach do pizzy jak i konwekcyjnych
a także piekarnikach domowych.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.


 

7

Best Bakery Focacia Special 38/58 z mozzarelą
Spód do pizzy grubej prostokątny z sosem pomidorowym i mozzarellą

Składniki:
Składniki: Mąka pszenna, woda, margaryna, olej roślinny uniwersalny, mozzarella, pomidory krojone, płatki ziemniaczane, gluten pszenny, sól, drożdże piekarskie, cukier, zioła suszone, polepszacz.

Sposób przygotowania do spożycia:
Zamrożony produkt przełożyć do wytłuszczonej formy i nałożyć dodatki.
Piec w temperaturze 240°C przez 5-7min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu). Produkt wstępnie wypieczony, mrożony do obróbki termicznej.
Produkt przeznaczony do wypieku zarówno w piecach do pizzy jak i konwekcyjnych
a także piekarnikach domowych.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.

 


 

3

Best Bakery Premio
Spód do pizzy cienkiej okrągły

Składniki:
Mąka pszenna, woda, sól, pulpa pomidorowa, olej roślinny uniwersalny, drożdże piekarskie, płatki ziemniaczane, cukier, gluten pszenny.

Sposób przygotowania do spożycia:
Na zamrożony produkt nałożyć dodatki. Piec w temperaturze 240°C przez 5-7 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu). Produkt wstępnie wypieczony, mrożony do obróbki termicznej. Produktu nie należy podgrzewać w kuchence mikrofalowej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.


 

16

Best Bakery Lasagne Bolognese

Składniki:
Mleko, pomidory krojone, mięso mielone drobiowe, makaron, mąka pszenna, cebula, papryka konserwowa, marchew, por, seler, pasternak, przyprawa uniwersalna, sól, pieprz, oregano, gałka muszkatołowa.

Sposób przygotowania do spożycia:
Produkt rozmrozić (ok. 4 godz. w temp. chłodniczej) w opakowaniu lub w mikrofalówce po zdjęciu opakowania (rozmrażanie 5 min.) następnie posypać na wierzchu serem mozzarella i piec w formie wypiekowej w temperaturze 200°C przez 3-5min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Produkt do wypieku w dowolnym piecu, piekarniku czy piecu konwekcyjnym możliwe jest też podgrzewanie w mikrofalówce choć niezalecane ze względu na końcowy efekt wizualny.

Produkt surowy, mrożony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 6 miesięcy.


 

17

Best Bakery Lasagne Szpinakowa

Składniki:
Mleko, szpinak, makaron, mąka pszenna, przyprawa uniwersalna, sól, pieprz, czosnek granulowany, gałka muszkatołowa.

Sposób przygotowania do spożycia:
Produkt rozmrozić (ok. 4 godz. w temp. chłodniczej) w opakowaniu lub w mikrofalówce po zdjęciu opakowania (rozmrażanie 5 min.) następnie posypać na wierzchu serem mozzarella i piec w formie wypiekowej w temperaturze 200°C przez 3-5min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Produkt do wypieku w dowolnym piecu, piekarniku czy piecu konwekcyjnym możliwe jest też podgrzewanie w mikrofalówce choć niezalecane ze względu na końcowy efekt wizualny.

Produkt surowy, mrożony do obróbki termicznej.
Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 6 miesięcy.


 

 

doria do podmiany www oferta

Best Bakery Doria

Bułeczka ziołowo czosnkowa (alternatywa pieczywa czosnkowego)

Składniki:
Mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, mleko w proszku, płatki ziemniaczane, gluten, soda, drożdże piekarskie, zioła prowansalskie, czosnek granulowany, polepszacze.

Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w temp. do 4 st. C. Po rozmrożeniu przekroić rogalik. Wewnętrzne połowy obu powstałych po przekrojeniu połówek pokryć wybranymi dodatkami i piec do momentu zarumienienia w temp. ok. 280°C. przez ok. 3-5 min (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu) Produkt podawać również jako przekąskę lub jako mini kanapkę na zimno po uprzednim nafaszerowaniu wybranymi składnikami

Produkt mrożony.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 6 miesięcy.


bagietka 250 g

Best Bakery Bagietka pszenna 250 g (48-52 cm, średnica 6 cm)

Składniki:
mąka pszennta ,woda, olej roślinny, sól, drożdże.

Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić. Piec do momentu zarumienienia w temp. ok. 200°C. przez ok. 10-12 min (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu) Produkt podawać również jako przekąskę lub jako mini kanapkę na zimno po uprzednim nafaszerowaniu wybranymi składnikami

Produkt mrożony.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.


 

9

Best Bakery Piadina
(pieróg włoski)

Składniki:
Mąka pszenna, woda, sól, pulpa pomidorowa, mozzarella, smalec, proszek do pieczenia, przyprawy.

Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu.
Produkt podgrzewać w kontakt grillu lub na blacie grzewczym.
Produktu nie należy podgrzewać w kuchence mikrofalowej.
Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 6 miesięcy.


 

5

Best Bakery Hot dog włoski z parówką, kapustą i ketchupem
(we włoskim cieście do pizzy)

Składniki:
parówka wieprzowa, mąka pszenna, woda, sól, oliwa z oliwek, olej roślinny uniwersalny, drożdże piekarskie, cukier, gluten pszenny, polepszacz, kapusta, ketchup.

Sposób przygotowania do spożycia:
Produkt rozmrozić (3-4 h.) i piec w temp. 200°C zwinięty w folię aluminiową przez 7-8 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Produkt wstępnie wypieczony, mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Produktu nie należy podgrzewać w kuchence mikrofalowej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.


hot dog z kapustą

Best Bakery Hot dog włoski z parówką, kapustą i musztardą
(we włoskim cieście do pizzy)

Składniki:
parówka wieprzowa, mąka pszenna, woda, sól, oliwa z oliwek, olej roślinny uniwersalny, drożdże piekarskie, cukier, gluten pszenny, polepszacz, kapusta, pieprz czarny, musztarda.

Sposób przygotowania do spożycia:
Produkt rozmrozić (3-4h) i piec w temp. 200°C zwinięty w folię aluminiową przez 7-8 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Produkt wstępnie wypieczony, mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Produktu nie należy podgrzewać w kuchence mikrofalowej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.


hot dog z kapustą

Best Bakery Hot dog włoski z parówką, kapustą i majonezem
(we włoskim cieście do pizzy)

Składniki:
parówka wieprzowa, mąka pszenna, woda, sól, oliwa z oliwek, olej roślinny uniwersalny, drożdże piekarskie, cukier, gluten pszenny, polepszacz, kapusta, pieprz czarny, majonez.

Sposób przygotowania do spożycia:
Produkt rozmrozić (3-4h) i piec w temp. 200°C zwinięty w folię aluminiową przez 7-8 min. (czas wypieku może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).
Produkt wstępnie wypieczony, mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.
Produktu nie należy podgrzewać w kuchence mikrofalowej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.


 

zapiekanka salami bt

Best Bakery Zapiekanka Pepperoni
(dł. 27-28 cm, szer. 9-10 cm)

Składniki:
Ciasto ( mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), ser mozzarella, farsz pieczarkowy ( pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), salami peperoni, oliwki zielone, przyprawa: oregano.

Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).

Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.


 

zapiekanka boczek bt

Best Bakery Zapiekanka Bekon
(dł. 27-28 cm, szer. 9-10 cm)

Składniki:
Ciasto ( mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), farsz pieczarkowy ( pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), ser mozzarella, boczek wędzony

Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu.
Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5min. w temp. ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).

Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.


 

 

zapeikanka z kukurdza

Best Bakery Zapiekanka Farmerska
(dł. 27-28 cm, szer. 9-10 cm)

Składniki:
Ciasto ( mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze),ser mozzarella, farsz pieczarkowy ( pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), szynka konserwowa wieprzowa, kukurydza konserwowa, przyprawa: oregano.

Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).

Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.

 


 

zapikanka z szynka bt

Best Bakery Zapiekanka Cappricciosa
(dł. 27-28 cm, szer. 9-10 cm)

Składniki:
Ciasto ( mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), ser mozzarella, farsz pieczarkowy ( pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), szynka konserwowa wieprzowa, toping wołowy, papryka konserwowa, przyprawa: papryka słodka.

Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).

Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.


 

zapiekanka margharita bt

Best Bakery Zapiekanka Margherita
(dł. 27-28 cm, szer. 9-10 cm)

Składniki:
Ciasto ( mąka pszenna, woda, olej roślinny uniwersalny, sól, drożdże piekarskie, polepszacze), farsz pieczarkowy ( pieczarka, cebula, woda, olej uniwersalny roślinny, cebula prażona, sól, przyprawy), ser mozzarella.

Sposób przygotowania do spożycia:
Przed użyciem produkt rozmrozić w oryginalnym opakowaniu. Po rozmrożeniu rozpakować i piec do zarumienienia 3-5 minut w temperaturze ok. 280°C. (czas zapiekania może być uzależniony od rodzaju używanego pieca, dlatego należy wziąć pod uwagę konieczność skrócenia lub wydłużenia podanego czasu).

Produkt mrożony, przeznaczony do obróbki termicznej.

Przechowywać w temperaturze -18°C.

Termin przydatności do spożycia – 12 miesięcy.